Gerealiseerde zakelijke opdrachten


CAPRICE Schoenen

 

De showroom van Caprice kenmerkte zich voorheen door het gebruik van blauw en wit. De kleuren van de huisstijl. Dit is inmiddels veranderd naar een meer industriële look met een combi van hout en staal. Mooi resultaat waar we trots op kunnen zijn.

 

T 030 6301649
F 0411 624664
thom.westerkamp@gmail.com

www.caprice-schoenen.nl


KLEDING MERK SERGIO BARONE

 

Melik Alphan brengt het herenmodelabel Sergio Barone op de Europese markt: “Een label dat een Italiaanse stijl ademt, met geklede, sophisticated items die zowel formeel als informeel gedragen kunnen worden.”

Vanaf 1 februari opent Melik in inkoopcentrum C.A.S.T in Nieuwegein een showroom voor het merk. Wij zijn trots dat wij deze showroom hebben mogen realiseren.

Sergio Barone zal tevens te zien zijn op de volgende beurzen:

Modefabriek 21 & 22 januari in RAI Amsterdam
Man & Zo 5 & 6 februari in Hoevelaken Euretco
Buy & Bloom 4, 5 & 6 maart showroom 615, 3de etage C.A.S.T.

Showroom Sergio Barone

Inkoopcentrum C.A.S.T.
Showroom 615, 3de etage
3435 SB Nieuwegein

Contactpersoon: Melik Alphan
m.alphan@mcfashiongroup.com
Telefoon 06-39565363
www.sergiobarone.com


Zoey Logistics is een logistiek expediteur die u volledig kan ontzorgen in uw logistieke behoefte.

 

De organisatie heeft een nieuw pand betrokken op de Cypresbaan 4, Capelle aan den IJssel, Betreffende pand heeft een totale metamorfose ondergaan. Niets is meer wat het was. Elektra, data, airco's, vloer, plafond, wanden, keuken tot aan facilitaire ondersteuning. De dag van verhuizing was uitloggen op het oude adres en inloggen en kunnen werken op het nieuwe adres


Zonnestudio Ibiza Sun

Voor een bestaand pand een ontwerp gemaakt, geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Hiervoor zijn hoogwaardige materialen toegepast van onder andere Vivafloors en Duropal. De banken zijn geleverd door Ergoline. 

Zonnestudio Ibiza Sun Van Tuyll van Serooskerkenweg 114-116 Amsterdam

Lederzaak / Leariek

Stap voor stap een upgrade doorvoeren. Wanden, midden meubelen en etalage voorzien van vintage hout. Entree vernieuwd met een PVC vloer van Vivafloors betonlook met brons. De winkel is gevestigd in het hartje van Harderwijk.  Ze zijn de specialist in koffers, tassen en nog veel meer! Onder de naam Leariek zijn wij gevestigd op de Donkerstraat 22


De Culinaire Huiskamer

Een begrip in Lemmer op culinair gebied. Gevestigd op de Korte Streek 23 in een pand welke geheel naar wens is verbouwd en gerestyled. Elementen in tact gehouden en oorspronkelijke elementen in teruggebracht. Mooie opmerkingen mogen ontvangen zoals "wauw het lijkt wel zo'n mooi lief snoepjes winkel van vroeger". Absoluut een aanrader om een bezoek te brengen.


Kantoor inrichting.

In samenwerking met andere organisatie het realiseren van een schitterend project. De beelden spreken voor zich. Wanden, plafond, vloer, meubilair en installatie. 


Hotel inrichting.

Voor een tweetal hotels hebben we zorg gedragen voor de inrichting. www.grandhotelterduin.nl en www.zeeuwsestromen.nl Ieder met zijn eigen karakter en uitstraling. De Zeeuwsestromen staat onder meer bekend als het conferentiehotel van Zeeland